Douaneformaliteiten, douaneloodsen en -terreinen

De Boer Transport is een kennisbolwerk op het gebied van douaneformaliteiten. De logistieke dienstverlener heeft een team van experts in huis die allen jarenlange ervaring hebben op het gebied van douanewerkzaamheden. Hun kennis is volledig en altijd up-to-date! De Boer Transport beschikt over alle vereiste vergunningen en de daarbij behorende garantiestellingen. Zo beschikt de dienstverlener over het AEO Certificaat (Authorised Economic Operator). Dit certificaat wordt door de douane afgegeven aan bedrijven die internationaal actief zijn en voldoen aan veiligheidscriteria. Een AEO-certificaat biedt ondernemingen talrijke voordelen. Zo zijn controles bij grensoverschrijdende handel minder streng. Daarnaast is er voorrang bij controles. Als er controles plaatsvinden worden AEO-certificaathouders hierover van tevoren ingelicht. Het gevolg: minder oponthoud.

Bij grensoverschrijdende handel heeft De Boer Transport alle tools in handen om goederen zo snel mogelijk in de groene lijn te krijgen, zodat er minder fysieke controles plaats hoeven te vinden. De Boer Transport excelleert daarin, 24/7.

Eigen douaneloodsen en -terreinen

Om hoge kosten in de haven te voorkomen, haalt De Boer Transport uw goederen op tijd uit de haven en stalt het wanneer wenselijk in de eigen douaneloodsen.

De Boer Transport heeft naast het AEO-certificaat ook het AEO-certificaat voor fysieke procedures, trucking en loodsen.

Ook FYCO’s, fysieke controles door de douane waarbij containerinhoud en douanedocumenten worden gecontroleerd, kan De Boer Transport verleggen naar de eigen loodsen.

De Boer Transport beschikt in Nederland over eigen douaneloodsen en terreinen van 20.000 vierkante meter om goederen op te slaan. De loodsen en terreinen hebben de douane-entrepot C-status. De Boer neemt hiermee de verantwoordelijkheid voor de goederen tegenover de douane op zich en ontzorgt hiermee de klant.

Heeft u vragen over onze activiteiten, bel of mail ons.
Tel. +31(0)299 – 67 14 12 info@deboertransport.nl

Onze andere container activiteiten

de-boer-Douaneformaliteiten-douaneloodsen en douane terreinen